Kőszek+36-30 815 5050 Kőszek info@kosec.hu

Bemutatkozás

Köszöntjük a biztonságtechnikai feladatokat ellátó KŐSEC Kft. nevében!

A bűnözés terjedésének fenyegetése hozta létre 1996. áprilisában a KŐSEC Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft-t. (7,9 millió forintos alaptőkével) a Vállalkozás jelenleg több magyar magánszemély tulajdonában van.
A KŐSEC Kft. – kiváló vagyonvédelmi eredményei alapján népszerű lett a fővárosban, később az egész országban, cégek illetve magánszemélyek körében egyaránt.

A KŐSEC Kft. által telepített riasztórendszerek megbízható védelmet nyújtanak ügyfeleinek.
A működő védelmi lánc elsősorban a jól képzett műszaki szakembereknek, másodsorban a távfelügyeleti rendszernek, járőrszolgálatnak köszönhető.
A népszerűség harmadik oka, hogy csúcsminőségű és ízléses berendezést, kedvező, sokak számára elérhető áron szereli a cégünk. Társaságunk minősített termékeket használ, így a legmodernebb riasztórendszereket (hő-, mozgás-, nyitás-, tűz (füst)-, érzékelőket), figyelőrendszereket, kamerákat, infrasorompókat, beléptető és lakásautomatizálási rendszereket telepít.

Olyan számítógép által vezérelt telefonos illetve GSM és GPRS riasztást felügyelő rendszert kínálunk Önnek, amelynek segítségével a nap 24 óráján keresztül felügyelhetők a védett objektumok.
A távfelügyeleti központ tevékenysége folyamatos. A korszerű számítógépek mellett képzett szakemberek (diszpécserek) dolgoznak, akik a nap 24 órájában fogadják a jelzéseket.

A kamerás megfigyelő rendszereinket oly módon alakítjuk ki, hogy az adott terület adottságait figyelembe véve, a lehető legjobb minőségű, esetleges további felhasználás céljából minél jobban kiértékelhető képet tudjunk biztosítani. A felvételek igény esetén a kívánt időintervallumban digitális videoszerveren kerülnek rögzítésre. A rögzített felvételek a digitális rögzítőn, helyi hálózaton és IP hálózaton keresztül is gyorsan és egyszerűen megtekinthetők.

Cégünk az elmúlt 23 évben több ezer riasztórendszert, illetve kamerarendszert telepített ügyfeleink teljes megelégedettségére. Őszintén bízunk abban, hogy riasztórendszerünk illetve biztonsági kamerarendszerünk elnyeri tetszését, találkozik igényeivel, s hamarosan Ön is él szolgáltatásunk által kínálta lehetőséggel.